Noua Lista
Sterge Lista

Sunteți pe cale să ștergeți lista:

ȘTERGE
Editați Numele Listei

Schimbați numele listei.

SALVAȚI

Kama Sutra - Jocul de poziție sexuală gratuit pentru cuplurile adulte

Un joc online de poziție sexuală pentru tabletă sau telefon.

Introducere

"Alegeți o carte, orice carte"...

Folosind butoanele „Da” și „Nu”, lucrați împreună pentru a alege pozițiile și apoi apăsați butonul „Alegeți” în orice moment pentru a alege computerul din pozițiile „Da”.

Folosind butoanele „Da” și „Nu”, lucrați împreună pentru a alege pozițiile și apoi apăsați butonul „Alegeți” în orice moment pentru a avea computerul alegeți din pozițiile „Da”.

Poziţie 1 of 100
|< >>|
( ) NU ( ) DA

Schimbați șansele ()

Tu poate pune degetul mare pe scalați și creșteți șansele că această imagine este aleasă prin utilizarea cursorului. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât este mai mare șansa ca această imagine să fie aleasă.


Managementul Listelor

Fiecare dintre jocuri (deck-uri de imagini) poate avea mai multe liste cu nume, cu șanse diferite pentru fiecare dintre cărți.

NOU ȘTERGE EDITAȚI | ×
Acțiune
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună experiență pe site-ul nostru Înțeleg

Limbi

Despre

Înapoi

Toată lumea este o câștigător când dai dragoste făcând o nouă rotire jucând acest lucru uimitor joc distractiv de poziție sexuală.

Kama Sutra aplicația web intimă este un joc online de poziție sexuală pentru telefonul tău, masă sau alt dispozitiv mobil. Luați-vă telefonul în pat și alegeți împreună din lista sălbatică a pozițiilor sexuale cunoscute. este mod gratuit, foarte sexy, de a-ți condimenta relația cu senzualul preludiu.

Trimiteți-ne un e-mail cu întrebări sau nelămuriri