Kama Sutra - Het gratis sekspositiespel voor volwassen stellen
Nieuwe Lijst
Lijst Verwijderen

U staat op het punt de lijst te verwijderen:

VERWIJDEREN
Lijstnaam Bewerken

Wijzig de naam van de lijst.

OPSLAAN

Kama Sutra - Het gratis sekspositiespel voor volwassen stellen

Een online sekspositiespel voor je tablet of telefoon.

Invoering

"Kies een kaart, een willekeurige kaart"...

Gebruik de 'Ja' en 'Nee' knoppen om samen posities te kiezen en druk dan op elk moment op de 'Kiezen' knop om de computer te laten kiezen uit de 'Ja' posities.

Gebruik de 'Ja' en 'Nee' knoppen om samen posities te kiezen en druk vervolgens op de knop 'Kiezen' om de computer te hebben kies uit de 'Ja'-posities.

Positie 1 of 100
|< >|
( ) NEE ( ) JA

Verander de kansen ()

Jij kan je duim op de leggen schaal en vergroot de kansen dat deze afbeelding wordt gekozen met behulp van de schuifregelaar. Hoe hoger de waarde, hoe groter de kans dat deze afbeelding wordt gekozen.


Lijstbeheer

Elk van de spellen (beelddecks) kan meerdere lijsten met namen hebben, met verschillende kansen voor elk van de kaarten.

NIEUWE VERWIJDEREN BEWERK
Delen
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Ik begrijp het

Talen

Over

Terug

Iedereen is een winnaar als je liefde een nieuwe draai geeft door dit verbazingwekkend te spelen leuk sekspositiespel.

Kama Sutra de intieme webapp is een online sekspositiespel voor je telefoon, tafel of ander mobiel apparaat. Breng je telefoon naar bed en kies samen uit de wilde lijst van bekende seksuele posities. Haar gratis, super sexy manier om je relatie met sensualiteit op te fleuren voorspel.

E-mail ons met vragen of opmerkingen