Mina
Kön Tärning
Allt
# Tärningar =26, Sida=1
 
ExploreCategoriesVarmNyasteBookmarksHistorySearch

Välkommen till NaughtyGrins sextärningsspel, hem för världens största sextärningar. Vi har 1000 spel här, skapade av användare från hela världen. Vi tror att vi har något för alla; ändå vet vi hur kreativa och kinkiga våra användare är, så vi har gjort det enkelt att modifiera något av de spel du ser eller att skapa något helt nytt från grunden. Låt oss inte komma i vägen för att ha kul!

Det är gratis, det finns ingen dum inloggning, ingen app att ladda ner och inga annonser. Med ett enkelt klick gör denna webbplats din telefon till ett underhållningscenter för vuxna. Du kan spela detta var som helst och när som helst. Du behöver inte vänta på Amazon-leveransen eller skapa ett nytt konto på Adam & Eve eller bli generad när du går igenom en säkerhetslinje på flygplatsen.

Listan ovan visar våra mest populära spel. Vi sorterar dem också automatiskt i kategorier. Det är den bästa anledningen att ta din telefon till sängs. Klicka igenom och bli stygg, det kan inte bli enklare.

Hur det fungerar

Klicka på något av spellänkarna ovanifrån. Väl där är den allmänna idén att varje spelare tar en tur genom att trycka på 'Roll' eller 'Spin' -knappen. När du har utfört åtgärden är det din partners tur. Klicka på 'Rulla' -knappen igen. Proffstips, använd mer än en telefon om spelet är skräddarsytt för ett specifikt kön eller kink.

Ett roligt sätt att spela är att använda en timer för handlingarna. Några av spelen gör hur lång en sväng ska vara som ett alternativ genom att ha en dö bara för tiden. Ett annat sätt att gå är att bara säga att varje tur varar i 1 eller 2 minuter. Klicka på 'Timer' -knappen i spelet så kan du antingen varnas med ett styggt ljud eller en tyst vråk (om du inte har den integritet du förtjänar).

För att skapa dina egna tärningar från grunden, tryck på knappen 'Mine' högst upp på skärmen. Om du ser ett spel du gillar men vill göra en ändring, klicka på en länk för att ta upp spelet och tryck sedan på 'Importera' -knappen. Detta gör en kopia bara för dig, och du kan sedan göra ändringar bara för dig.

Andra spel
use-cookiesGot it
Handla omSpråk SVLogin

Handla om

Ett gratis online sex tärningsspel optimerat för din mobila enhet (telefon eller surfplatta). Skapa din egen, eller välj från ett urval av andra. Spela med din pojkvän eller flickvän och krydda ditt förhållande. Det är super sexigt romantiskt roligt och helt gratis!

Alla är en vinnare när du ger kärlek att göra en ny tur genom att spela detta otroligt roliga sex tärningsspel.

Män kommer att älska spelets känsla av detta spel och kvinnor blir belönade med heta förspel.

En hel samling av sensuella förspel aktiviteter, från vanilj till höger kinky.

Snälla du email oss med frågor eller oro

Languages